Kako izbrati pravo vrsto puše?

STRONGFLEX

Za merjenje trdote različnih materialov obstajajo različne Shorove lestvice trdote. Dobavljamo RED STRONGFLEX puše s trdoto 80 ShA in YELLOW STRONGFLEX puše s trdoto 90 ShA.

 

Razlika med rdečimi in rumenimi pušami:

 

RED:

Trdota približno 80 ShA zagotavlja podoben dinamični občutek kot običajne gumijasto-jeklene (gumijasto-kovinske) puše. Vendar pa vzdržljivost in stabilnost zagotavljata veliko boljše splošno udobje.

Zato puše RED priporočamo vsem, ki želijo izboljšati nadzor in varnost ter hkrati uživati v klasičnem slogu vožnje.

 

YELLOW:

Trdota približno 90 ShA zagotavlja trši občutek na podvozju, kar je zaželeno pri hitri in športni vožnji. Priporočljiva je za športne in dirkalne avtomobile ter tuning. Trdota poliuretana podaljša življenjsko dobo podvozja, izboljša pa tudi krmiljenje in stabilizacijo avtomobila na stezi.

 

Ponujamo tudi možnost naročila puše BLACK po meri s posebej izbranim ShA med 80 in 90.

 

Upoštevajte, da je glavna razlika med RUMENIM in RDEČIM dušilcem zvoka njuna trdota, saj oba ohranjata odlično odpornost in vzdržljivost.

 

Ključne lastnosti poliuretanskih puše:

- podaljša življenjsko dobo pnevmatik, saj zmanjšuje obrabo tekalne plasti;

- zagotavlja boljšo stabilnost podvozja;

- izboljša udobje med vožnjo;

- poveča varnost z več nadzora;

- nizki stroški namestitve.


POWERFLEX:

Puše POWERFLEX so na voljo v štirih različnih vrstah. Glavna razlika je v njihovi trdoti.

RED 65 ShA, YELLOW 70 ShA, PURPLE 80 ShA in BLACK 95 ShA.

 

RED - trdota 65 ShA, se te puše  uporabljajo predvsem kot izpušni ročaji ali v primerih, ko je potrebna visoka prožnost.

 

YELLOW - trdota 70 ShA, se ta material običajno uporablja kot sekundarno ohišje okvirja ali motorja za dušenje odvečnih vibracij proti šasiji.

 

PURPLE - trdota 80 ShA, znana tudi kot Street, je bila razvita kot nadomestek za običajno uporabljene gumijasto-jeklene puše za redno, nešportno vožnjo. Puše PURPLE so najboljši kompromis za večje udobje, trdoto in vzdržljivost.

 

BLACK - material serije Black Series, trdote 95 ShA, je bil razvit posebej za športno in dirkalno vožnjo. Puše BLACK zagotavljajo največjo trdoto pri velikih obremenitvah in so zelo priporočljive za avtomobile, pri katerih so potisnjene do skrajnih meja.